Forside ¦ Skiløb ¦ Lystfiskeri ¦ Billeder ¦ MC Banerace

 

Motionsløb:

 

Jeg startede som soldat d. 18 januar 1988, og skulle i den forbindelse tortureres med et begreb kaldet FUT. Fysisk Uddannelse og Træning. Deri var løb en meget stor del.

Den første tid, var det en sand plage, men med tiden gav det mig en besynderlig ro at løbe. Trods +20 smøger dagligt, kunne jeg rimeligt hænge på de fleste andre.

 

På orlov fra kasernen, begyndte jeg så småt at løbe lidt rundt i lokalområdet, og så en masse flot natur og nød at være fysisk træt om aftenen.

 

Da soldatertiden var overstået, var løbeturene i Utterslev Mose en fast del af mine uger. Hver anden dag travede jeg rundt og nød at se årstidernes skifte i naturen.

 

Erimitageløbet blev det årlige "LØB" i en del år, og det var en fantastisk oplevelse, at løbe rundt i dyrehaven. Selvom der var ca 19000 andre løbere og nok ligeså mange tilskuere, var det fantastisk oplevelse. Naturoplevelse primært!

Stemningen dér er ubeskrivelig, og alle der synes om at løbe, bør give sig selv den oplevelse.

 

I 1996 startede jeg som elev i Københavns Kommune, og blev hurtigt en del af deres løbeklub. Pludselig var der en masse løb i byen, der blev deltaget i. Selvom jeg aldrig blev rigtig hurtig, fik jeg af og til nogle resultater jeg er ganske stolt af.

Et BT-halv marathon gav mit bedste resultat nogensinde (synes jeg selv ) 1:26:xx på de godt 21 KM.

2 gange er den dobbelte distance tilbagelagt, og følelsen af at gennemføre det første marathon, kan ikke beskrives. Det var skønt !  Jeg husker tydeligt tankerne, da jeg løb mod og over målstregen i Odense i 2002; "Dette her er sgu for fedt, dét SKAL jeg bare prøve igen". Som sagt så gkort. Maj 2003 blev det KBH Marathon, men med betydelige kriser undervejs. Siden er der ikke kommet flere af den slags på "løbe-CV'et". Håber dog de kommer igen ...... en dag :o)

 

 


 

Schneemark.dk