Forside ¦ Skiløb ¦ Billeder ¦ Motionsløb ¦ MC Banerace

Lystfiskeri:

 

Som ganske lille dreng, tog min far mig med på fisketur. En aftentur til Bellevue Strand, med sandorm efter fladfisk og sommertorsk.

Jeg husker tydeligt fornemmelsen af at få fisk på. Jeg var nærmest panisk, og kunne ikke finde ud af, at få spolet fisken ind. En ganske lille torsk, der straks røg retur i Øresund, med besked på at hente sine forældre. Alt imens jeg, med stor hjælp fra min far, fik landet min første fisk, gik min far's stang amok! Jeg så måbende på, hvordan den flexede som en gal, mens den stod i spænd på badebroen. En ål af rigtig fin størrelse var taget.

Derefetr skete der ikke så meget en rum tid, men jeg fik igen noget på krogen. Fik halet det ind, og op af Øresund hev jeg ......... en BH ??????   Hmmmm min far sagde, at vi bare skulle sige hjemme, at det var en havfrue jeg fik krogen i, men hun smed BH'en og svømmede afsted igen. Så var jeg hooked på lystfiskeri  :o)

 

Senere er det blevet til utallige kutterture, oftest uden de store fangster.

En masse kystture med waders og fangstnettet hængende ved siden, og "put & Take" ture i et omfang der nærmest er uartigt.

Uanset hvor og hvornår jeg har været afsted, har jeg altid opnået en ro og indre fred ved at sidde og stirre tomt på et flåd eller stå og spinne roligt med øjnene rettet udover vandet.

 

 

 


 

Schneemark.dk